PLUFOR

Hey,

ik ben Kim Van Den Heuvel van Plufor

foto 090

Ik begeleid je maandelijks naar de allerbeste versie van én voor jezelf.

En dat volgens mijn eigen Brain & Body Boost-methode.

Je krijgt een fysieke en mentale superboost,
waardoor je boordevol energie door de dag vliegt,
met een rustig hoofd dat alles aan kan.

Je bereikt je volledige potentieel.
Je lijf en brein komen perfect in evenwicht.

Wil je dat graag bereiken?

Ik kan je helpen, op twee manieren:

1. Time To Talk – Je ontdekt hoe je je persoonlijke doelen in 5 stappen bereikt. En wat je exact mag verwachten van mijn Brain & Body Boost-traject. >> Meer over Time To Talk

2. Brain & Body Boost-traject – ik begeleid je maandelijks naar de ultraversie van jezelf. Je bereikt je volledige potentieel: fysiek én mentaal. >> Meer over Brain & Body Boost-traject

Dit zeggen klanten over mijn Brain & Body-methode:

Mijn stress remmen

“Eerlijk? Het klonk het me nogal zweverig. Maar het tegendeel bleek waar. Ik kan nu heel concreet herkennen hoe mijn lichaam reageert op stress, en de stress remmen door fysiek anders te reageren. Het is een aangename manier om je lichaam tot rust te brengen, en je geest, zonder dat je veel moet vertellen. Er worden vooral de juiste vragen gesteld, waardoor je zelf op zoek kunt naar de antwoorden.”
Katrien
Actrice

Repeteren? Een pak vlotter!

"Na de eerste sessie voelde ik al een enorm verschil. Repeteren ging een pak vlotter. Door de betere houding lukten bepaalde technieken een stuk beter en voelde het spelen op zich een stuk relaxter. Je voelt direct dat lichaam en geest op één lijn komen."
Bert
Drummer

Veel minder zin in frisdrank

“Ik ben fan van PluFor! Al na de eerste sessie was er een gedragswijziging: ik had veel minder zin in frisdrank. Deze aanpak werkt véél beter dan ik had gedacht!”
Ann
Onderneemster

Vernieuwend welzijnsproject

“Het traject van PluFor is heel ontspannend en leerrijk. Ik kwam weer helemaal in contact met mijn lichaam. Ik ervaarde een veilig gevoel en leerde te ontspannen. Kim brengt een vernieuwend welzijnsconcept naar Vlaanderen. Ik ben erg onder de indruk. Ik kijk ernaar uit om de oefeningen te blijven doen om zo mijn stress beter te kunnen reguleren. Super trouwens om oefeningen op maat te krijgen!”
Elizabeth
Onderneemster

Klaar om je volledige potentieel te bereiken? Of heb je een vraag?